Hejsa 🙂

Den 09.11.2023 skal jeg fotografere jeres barn og det glæder jeg mig til 🙂

I den forbindelse skal jeg bede jer om at tage stilling til hvad i ønsker at købe.

Der vil blive taget et gruppebillede og efterfølgende portrĂŚtter af de enkelte børn – hvis man ønsker det.

Hvis i vÌlger kun at købe gruppebilledet, vil der ikke blive taget enkelte portrÌtter af jeres barn og i vil ikke fü tilsendt et online galleri efter fotograferingen.
Ønsker man portrĂŚtter af sit barn, vil man fĂĽ tilsendt et online galleri efter fotograferingen. Her vil i kunne se de billeder der er blevet taget af jeres barn – de er redigeret og i kan se dem i bĂĽde farve og sort/hvid.

Online galleriet vil vÌre übent i 7 dage, og bestiller man inden de 7 dage, vil billederne blive leveret samlet hos dagplejen.

Har i behov for forlĂŚngelse af galleriet eller misser bestillingen og dermed bestiller efter de 7 dage, vil i kunne vĂŚlge mellem at hente jeres billeder pĂĽ min adresse eller betale 80,- i fragtomkostninger.

Søskende
Hvis der er et ønske om et søskendeportrÌt vil jeg gerne tilbyde, at man kan komme forbi mit studie en anden gang og fü taget et søskendeportrÌt.
SĂŚt kryds i rubrikken “ønsker “søskendeportrĂŚt” i “bemĂŚrkninger” i formularen, sĂĽ skal jeg nok tage kontakt til jer.

Hvis i har spørgsmül, er i naturligvis altid velkomne til at kontakte mig.

Jeg glæder mig meget til, at fotografere jeres børn 🙂

Med venlig hilsen

Fotograf Janie Ryberg
mail@fotografjanieryberg.dk

Ønsker man kun at købe 1 stk. gruppebillede vil man efter bestillingen modtage en faktura pü det billede man ønsker at købe,-

Billedet er i farve.

Man kan vĂŚlge mellem 13×18 og 18×24

13×18: 150,-

18×24: 200,-

Ønsker man, at købe gruppebillede til 150/200,- samt portrÌtter af sit barn, vil man først fü tilsendt en faktura efter det endelige køb.

Efter selve fotograferingen vil man modtage en mail med adgang til et online galleri, hvor man kan bestille de billeder man ønsker af sit barn.
Man kan i galleriet vÌlge om man ønsker billedet i farve eller sort/hvid.

Da det er dagplejefotografering har jeg valgt, at lave sĂŚrlige priser pĂĽ print:

10×15/13×18: 175,-
18×24: 225,-
20×30: 300,-
30×40: 400,-
40×60: 750,-

Billede er printet pü lÌkkert printpapir i høj kvalitet.

Digitale billedfiler: 600,- pr. stk.
Hvis du køber dine billeder digitalt, für du dem i en printbar opløsning, og dermed bestemmer du selv hvor mange forstørrelser eller kopier du ønsker.

Bestillingen bedes vĂŚre udfyldt senest 08.11.2023

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld venligst dit fulde navn
Der sendes ikke nyhedsbreve eller lignende ved at oplyse din e-mail adresse.
Hvad vil du gerne bestille? (SÆT KUN 1 KRYDS)
SøskendeportrÌt
Hvis der ønskes søskendeportrÌt vil jeg kontakte jer indenfor 7 dage efter indsendelse af denne formular, sü vi kan fü en tid i kalenderen.
Jeg giver hermed samtykke til, at Fotograf Janie Ryberg mü opbevare og bruge alle materialer, billeder - büde RAW og JPEG til markedsføring, sociale medier, hjemmesider, trykte materialer mv.