Hejsa 🙂

Den 26.08.2022 skal jeg fotografere jeres børn i Tinas omgivelser og det glæder jeg mig meget til.

I den forbindelse skal jeg bede jer om at tage stilling til hvad i ønsker.

Der vil blive taget et gruppebillede af alle børnene sammen med Tina og efterfølgende vil jeg tage billeder af børnene enkeltvis.
Det vil være en blanding af portræt og stemningsbilleder.

Hvis i vælger kun at købe gruppebilledet, vil der ikke blive taget enkelte billeder af jeres barn og i vil ikke få tilsendt et online galleri efter fotograferingen.

I det online galleri i får tilsendt, vil i kunne se de billeder der er blevet taget af jeres barn – de er redigeret og i kan se dem i både farve og sort/hvid.
Online galleriet vil være åbent i 14 dage, og bestiller man inden de 14 dage, vil billederne blive leveret samlet hos Tina og i vil dermed spare fragtomkostninger.
Har i behov for forlængelse af galleriet eller misser bestillingen og dermed bestiller efter de 14 dage, vil i kunne vælge mellem at hente jeres billeder på min adresse eller betale 60,- i fragtomkostninger.

Der er ingen købetvang – så selvom i vælger at i gerne vil købe billeder af jeres barn, så er det ikke noget i er forpligtet til.

Hvis i har spørgsmål, er i naturligvis altid velkomne til at kontakte mig.

Jeg glæder mig meget til, at fotografere jeres børn 🙂

Med venlig hilsen

Fotograf Janie Ryberg
mail@fotografjanieryberg.dk
Facebook: Fotograf Janie Ryberg
IG: @fotografjanieryberg

Ønsker man kun at købe 1 stk. gruppebillede vil man efter bestillingen modtage en faktura på det billede man ønsker at købe,-

Billedet er i farve.

Man kan vælge mellem 13×18 og 18×24

13×18: 100,-

18×24: 150,-

Ønsker man, at købe gruppebillede til 100/150,- samt portrætter af sit barn, vil man først få tilsendt en faktura efter det endelige køb.

Efter selve fotograferingen vil man modtage en mail med adgang til et online galleri, hvor man kan bestille de billeder man ønsker af sit barn.
Man kan i galleriet vælge om man ønsker billedet i farve eller sort/hvid.

Da det er dagplejefotografering har jeg valgt, at lave særlige priser på print:

10×15/13×18: 150,-
18×24: 200,-
20×30: 250,-
30×40: 400,-
40×60: 700,-

Billede er printet på lækkert printpapir i høj kvalitet.

Digitale billedfiler: 499,- pr. stk.
Hvis du køber dine billeder digitalt, får du dem i en printbar opløsning, og dermed bestemmer du selv hvor mange forstørrelser eller kopier du ønsker.

Bestillingen bedes være udfyldt senest 26/08-2022 kl. 9.00

Der sendes ikke nyhedsbreve eller lignende ved at oplyse din e-mail adresse.
Hvis der ønskes søskendeportræt vil jeg kontakte jer indenfor 7 dage efter indsendelse af denne formular, så vi kan få en tid i kalenderen.