Hejsa 🙂

Den 08.08.2023 skal jeg fotografere jeres barn og det glæder jeg mig til 🙂

I den forbindelse skal jeg bede jer om at tage stilling til hvad i ønsker at købe.

Der vil blive taget et gruppebillede og efterfølgende portrÌtter af de enkelte børn.

Hvis i vÌlger kun at købe gruppebilledet, vil der ikke blive taget enkelte portrÌtter af jeres barn og i vil ikke fü tilsendt et online galleri efter fotograferingen.
I det online galleri i fĂĽr tilsendt, vil i kunne se de billeder der er blevet taget af jeres barn – de er redigeret og i kan se dem i bĂĽde farve og sort/hvid.

Online galleriet vil vĂŚre ĂĽbent i 14 dage, og bestiller man inden de 14 dage, vil billederne blive leveret samlet hos Tina.
Har i behov for forlĂŚngelse af galleriet eller misser bestillingen og dermed bestiller efter de 14 dage, vil i kunne vĂŚlge mellem at hente jeres billeder pĂĽ min adresse eller betale 60,- i fragtomkostninger.

Søskende
Hvis der er et ønske om et søskendeportrÌt vil jeg gerne tilbyde, at man kan komme forbi mit studie en anden gang og fü taget et søskendeportrÌt.
SĂŚt kryds i rubrikken “ønsker “søskendeportrĂŚt” i “bemĂŚrkninger” i formularen, sĂĽ skal jeg nok tage kontakt til jer.

Hvis i har spørgsmül, er i naturligvis altid velkomne til at kontakte mig.

Jeg glæder mig meget til, at fotografere jeres børn 🙂

Med venlig hilsen

Fotograf Janie Ryberg
mail@fotografjanieryberg.dk

Ønsker man kun at købe 1 stk. gruppebillede vil man efter bestillingen modtage en faktura pü det billede man ønsker at købe,-

Billedet er i farve.

Man kan vĂŚlge mellem 13×18 og 18×24

13×18: 125,-

18×24: 175,-

Ønsker man, at købe gruppebillede til 125/175,- samt portrÌtter af sit barn, vil man først fü tilsendt en faktura efter det endelige køb.

Efter selve fotograferingen vil man modtage en mail med adgang til et online galleri, hvor man kan bestille de billeder man ønsker af sit barn.
Man kan i galleriet vÌlge om man ønsker billedet i farve eller sort/hvid.

Da det er dagplejefotografering har jeg valgt, at lave sĂŚrlige priser pĂĽ print:

10×15/13×18: 150,-
18×24: 200,-
20×30: 275,-
30×40: 400,-
40×60: 750,-

Billede er printet pü lÌkkert printpapir i høj kvalitet.

Digitale billedfiler: 600,- pr. stk.
Hvis du køber dine billeder digitalt, für du dem i en printbar opløsning, og dermed bestemmer du selv hvor mange forstørrelser eller kopier du ønsker.

Bestillingen bedes vĂŚre udfyldt senest 07.08.2023

Der sendes ikke nyhedsbreve eller lignende ved at oplyse din e-mail adresse.
Hvis I giver tilladelse til at jeg mü offentliggøre og benytte billederne til markedsføring, vil i modtage de købte billeder som webfiler pr. mail efter betaling - som en tak. Webfiler er smü billedfiler med vandmÌrke som er egnet til nettet/sociale medier. Disse kan og mü ikke printes.